Scholingsvoucher

Rotterdamse uitkeringsgerechtigden met een WW of PW uitkering en Mbo’ers die in 2020 een diploma hebben behaald in een sector die als gevolg van Corona geen banen heeft, kunnen sinds september 2020 een scholingsvoucher aanvragen van maximaal € 2500,-. Deze voucher kan je gebruiken om je te laten omscholen of bijscholen. Wil jij meer weten? Klik hier!


Advies

Heb jij hulp nodig bij het kiezen van een opleiding of het zoeken van een baan? Of twijfel jij aan jouw krachten of wat jouw talenten zijn? Aarzel dan niet en vraag een GRATIS gesprek, competentietest of loopbaanadvies aan. Neem contact op met het Leerwerkloket Rijnmond en krijg een van onze adviseurs te spreken.

Jongerenloket

Vragen over schuldsanering, hulp bij huisvesting of behoefte aan een postadres. Het jongerenloket helpt jullie graag op weg! Neem contact op met het jongerenloket.

Relevante links

Hier heb je een overzicht over een aantal websites die je kunnen helpen bij jouw zoektocht naar een baan!

-CV tips

-Kansrijke beroepen

-Overzicht leerbanen

-Overzicht stages

Kans van de week

Elke week lichten wij een mooie nieuwe vacature, leerwerktraject of event uit.
Klik hier voor onze nieuwste keuze: 


Evenementen

Wil je weten wat er momenteel allemaal in de stad gaande is qua evenementen? 

Hier vind je alle evenementen m.b.t. leren en werken

Klik hier voor alle mooie evenementen van JenS

Vacatures

Elke week verversen wij ons aanbod met de nieuwste vacatures, leerwerktrajecten en relevante evenementen in relatie tot leren en werken.

Laatste week van december 2022 gesloten!

Jong en Sterk is de laatste week van december gesloten. Ook nieuwjaarsdag zijn wij niet aanwezig. Wij zijn uiteraard wel via jongensterk@leerwerkloket.nl bereikbaar!

Mooie feestdagen en een geweldig 2023!