WMO Radar

Alle jongeren

Regio Rijnmond

Maatschappelijk werk / Coaching/Werkfit / Taalondersteuning

18 - 27


Laura Bakker

06-21668969

https://www.wmoradar.nl/wat-we-doen/kinder-tiener-en-jongerenwerk/

Ontdek je talenten

Verandering zetten we samen in gang. Je hoeft het niet alleen te doen. Wmo radar is er voor jou bij vragen, wanneer je een situatie positief wilt veranderen of als je andere tips nodig hebt. Wij bieden de oplossing waardoor jij weer trots bent op jezelf en met zelfvertrouwen die nieuwe uitdaging aankan. Daarin werken we nauw samen met jouw (toekomstige) schoolbegeleiders, werkgevers en stagebegeleiders.

Voel je weer enthousiast en krijg energie voor nieuwe dingen

Meedoen in de samenleving geeft voldoening en energie. School, een stageplaats of deelnemen aan een leuke vrijetijdsactiviteit dragen bij aan het gevoel van samenzijn en jezelf ontwikkelen. Door omstandigheden of je huidige situatie kan je soms zoekend zijn naar de juiste aanpak. Hoe langer je denkt ‘nu even niet’, hoe lastiger het wordt om terug naar school te gaan of weer mee te doen met vrijetijdsbestedingen. Door ons netwerk creëren we verbinding en zorgen wij dat je je weer helemaal op je plek voelt in de samenleving.

 Activiteiten en workshops speciaal voor jeugd & jongeren

Opgroeien gebeurt niet alleen binnen het gezin. Ook op school, de sportclub, bij vrienden en buiten op straat. Dan is het fijn als je ergens terecht kan waar je gehoord en gezien wordt. Jij als individu bent heel waardevol en we willen je graag ondersteunen in je ontwikkeling. Dat doen we op allerlei manieren. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Hoe zou het zijn als je bij iemand terecht kan voor handige tips, nuttige adviezen en een luisterend oor. Onze projecten en activiteiten worden georganiseerd door jongerenwerkers met een breed netwerk om je te helpen. Zo is er bijvoorbeeld een huiswerkklas, een Powerklas+ en een jeugdnetwerk voor naschoolse bijeenkomsten & workshops. Ook organiseren we verschillende sportactiviteiten. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.